Laatste nieuwsberichten

Bij deze nodigen we jullie allen nog eens uit voor onze Prestige cup volgende week. Laat ons er een super evenement/feest van maken!!

fijne week toegewenst!

happy hour on friday van 19.00 tot 20.00
party on saturday

 
julien Anquetin2
Geoffrey Cobbaut
1
 
 
Hendrik Denutte


3

Geoffery is tevens de beste ruiter van deze Cup en neemt de flatscreen mee naar huis

 

 

Om de wintertour 2014-2015 nog beter te laten verlopen wordt de paddock volgende week van een nieuwe bodem voorzien.

Zoals ieder weekend stond onze jury (Joris, Yves, Gilbert, Marc, Magali, Dette, Chris, Philippe, Katrien, Lisette, Sandy, Christel) ook dit weekend paraat om de ruiters en de amazones geconcentreerd te beoordelen. Hier enkele foto's vanuit hun stulpje. Chrono's volgen, strafpunten bijhouden, foutieve moves bestraffen etc...

 

echte kenners met liefde voor hun vak.

De zaterdag na de finale ronde van de 2de Prestige cup geven we een feestje. Wees erbij in de gezelligste piste van 't land ;-)

meer nieuws over de Prestige Cup volgt

Hendrik Denutte wint net als vorige week de Grote Prijs van de Classic Tour in het Zilveren Spoor. Van de 50 starters wisten er 13 zich te plaatsen voor de barrage. De snelste die foutloos wist te blijven was Hendrik Denutte met Espadon van de Kranenburg. Denutte werd ook nog 2e met Orage, het paard waarmee zijn pupil Quinten Bradt in 2013 nog aan het werk was op het EK voor Young Riders. De jonge West-Vlaming Beau Vandousselaere werd 3e met Elegance. De Waalse amazone Virginie Thonon eindigde op de 4e plaats met Tristan Horta Z. Jan Claeys werd 5e met Grande J en 6e met Charmeur van het Kloosterhof.

Nu snap ik waarom paardenstaartjes riskant zijn....Flanders Indoor Tours bij het Zilveren Spoor

START FLANDERS INDOOR TOURS:
DONDERDAG 20-11-2014

Schrijf je in >>Flanders Indoor Tour is zowaar een traditie geworden en met het winterseizoen 2014-2015 vlak voor de deur, wordt dit het 20ste jaar op rij dat in de accommodatie van  Zilveren Spoor de traditionele wintercup wordt  georganiseerd, dit vanaf 20 november 2014 tot en met 15 maart 2015. Deze zal betwist worden over 3 weekends Prestige Tour en 12 weekends Classic Tour.

De Prestige Tour werd reeds vorig jaar in een volledig nieuw jasje gestopt. Het wordt opnieuw een competitie op hoog niveau en met veel prijzengeld. De Prestige Tour is een regelmatigheidscriterium met als prijs een AUTO voor de eindoverwinnaar.
 

Ook de Classic Tour is omgevormd tot een regelmatigheidscriterium met een exclusieve eerste  voor de eindoverwinnaar. Er zullen eveneens naturaprijzen voorzien zijn per Classic Tour voor de beste ruiter over de proeven donderdag 130 cm - vrijdag 130 cm - zaterdag 140 cm.
 

Het criterium voor pony’s blijft doorgaan over 4 zondagen, met op zondag 08 maart 2015 de finale.
 

Opgelet : Op de zondagen van het pony-criterium worden ook 2 proeven paarden bijgevoegd nl. 90 cm en 100 cm.
 

Wekelijks wordt er op dinsdag en woensdag een oefenparcours ter beschikking gesteld van de ruiters. Om er  gebruik van te maken, volstaat het, vooraf, telefonisch of per mail te reserveren. Deze reservatie vooraf is verplicht.
 

Mogen wij u vragen alle informatie over de wintertour zeer aandachtig te willen doornemen, teneinde eventuele moeilijkheden te vermijden.  Ons secretariaat (0032/476 52 36 82) is steeds ter beschikking voor uitleg en inlichtingen. 


Overheulestraat 235
B-8560 Moorsele
Tel. +32(0)56 50 56 50
E-mail: info@zilverenspoor.com
privacy

Website by KMOSites